Lilli Bendris «heime» i Ørsta

– Eg trudde ikkje at det spirituelle skulle få så stor plass i livet mitt

– Eg har ingen vond oppvekst å grave i. Heldigvis. Eg har hatt det godt.

Johan-selet: Onkel Johan Myklebust eigde dette selet på Myklebustsetra, og Lilly Bendriss overnatta her gjerne om somrane som lita jente. – No har både selet og eg vorte eldre, seier Bendriss, sjølv om det er tydeleg kven som ber mest preg av tidens tann.  Foto: Janne-Marit Myklebust

Alle kan skrive fakturaer, men det er ikkje alle som kan gjere det eg gjer. Dette var mitt kall

Nyheiter

Lilli Bendriss (74) myser mot den skarpe haustsola på Myklebustsetra. Her sprang ho ein gong i små barnesko over bekkar og tuer på leit etter naturens små under. Om natta låg ho vaken i selet til onkel Johan og lytta til mørket og undra seg over livet.