Tomålssiger for Vartdal

På bortebane mot Gjerdsvika/LGFK 2 vart det 4-2-siger for Vartdal onsdag kveld.

Steffen Roth skåra to av mål for Vartdal i 4-2-sigeren mot Gjerdsvika/LGFK 2.  Foto: Joachim Åsebø/Arkiv

Sport

Då kampen var fjorten minutt gammal sende Karsten Aarset gjestene i føringa. Fem minutt før pause dobla Steffen Roth leiinga. Heimelaget reduserte to minutt ut i 2. omgang. Vartdal hadde likevel kontroll på kampen. Roth skåra sitt andre mål etter 61 minutt, og då var det rimeleg klart at Vartdal ville ta med seg tre poeng. Christian Åsen Kristoffersen skåra Vartdal sitt siste mål i kampen i det 68. minutt. Vertane reduserte ein gong og kampen enda med Vartdal-siger 4–2.

Vartdal ligg på 3.-plass i 6. divisjon avdeling 2. Komande onsdag er det lokaloppgjer når Sæbø kjem på besøk til VD stadion.