Stabiliteten er tilbake for A-laget på Vartdal

– Ser lovande ut for oss

Ny trenar, ny bane og ein god stamme i stallen gjer at det er spor av optimisme på Vartdal. Laget vil bite godt frå seg i årets 6. divisjon.

Vartdal 2019: Bak f.v. Terje Fremmerlid Brandal, Christian Åsen Kristoffersen, Kristoffer Fiksdal, Rolf Audun Vartdal, Are Bjørgum, Steffen Roth og Hans Robert Bondhus. Framme: Karsten Aarset, Eivind Vartdal, Thomas Vartdal, Morten Sætre og Isak Nikolai Vartdal Juliebø. Fremst: Brian Vartdal. Ikkje til stades: Kenneth Holsæker, Petter Ove Sætre, Jarl Vinjevol, Geir Arne Kaspersen, Fredrik Roth, Allan Kjærbech, Marius Østgaard, Arthur Vartdal Midtgaard og Andreas Gamlem. 

Sport

Før årets sesongen kom Are Bjørgum inn som hovudtrenar for Vartdal sitt a-lag. Med seg i trenarteamet har han Kristoffer Fiksdal som har hatt hovudansvaret dei siste sesongane.