Adrian kom sterkt tilbake etter operasjon

– Det var ein periode kor eg ikkje såg spesielt lyst på situasjonen

Adrian Flote frykta at hele sesongen kom til å ryke då han på haustparten måtte gjennom ein mageoperasjon. Det førte til at han miste mange kilo og betydeleg muskelmasse. Hovdebygda- løparen har likevel kome sterkt tilbake.

FIN UTVIKLING: Adrian Flote er frå Ulsteinvik og går for Hovdebygda I.L. Han har hatt ei fin utviklingskurve etter at han kom tilbake frå ein mageoperasjon. 

Sport

– Eg må innrømme at det var ein periode kor eg ikkje såg spesielt lyst på situasjonen. Det tok tid før eg kom tilbake i treningsmodus og fekk den ønska framgangen. Det verste med operasjonen var det lange avbrekket og at det forsvann mykje muskelmasse. Det var dessutan ein knute på tarmen som førte til at eg måtte inn under kniven. Treningsavbrekket kom på et dårleg tidspunkt ettersom september, oktober og november er dei viktigaste treningsmånadane for ein langrennsløpar. Det er i den perioden at det trenast mest, seier Adrian.