Frisparkperle var ikkje nok for Ørsta mot AaFK

– Dei har med seg spelarar i millionklassen

– Gutta leverer ein kjempeinnsats, og det er ingenting å seie på det. Vi hadde faktisk fortent poeng meiner eg, men det er synd det ikkje blir slik.

Simen Tømmerbakk Flekke skapte problem frå høgreside. I 1. omgang hadde vingen to gode avslutningar.  Foto: Joachim Åsebø

Sport

I vår fekk Ørsta ein leksjon borte på Color Line Stadion av AaFK 2. Heimelaget vann kampen 5-0, og det var klasseforskjell på det opprykksjagande andrelaget og det ferske 4. divisjonsmannskapet til Ørsta. I septembersola fredag kveld hadde Ørsta von om å gjere eit betre inntrykk. Dei fekk ikkje den starten på kampen som dei skulle ønska. Gjestene tok avspark, hadde nokre trekk i laget før kaptein Kheirullah Ahmadzai sette ballen bak Iver Vinjevoll i Ørsta-målet.