Anita med kjempeskyting i Noregscupen

STJØRDAL: Anita Lystad har for vane å gjere det bra i Landsskytterstevnet. Ørsta-jenta skuffa heller ikkje denne gangen sjølv om det ho presterte ikkje heldt til plass på prinsesselaget.

GOD: Anita Lystad imponerte i helgas noregscupstemner i Nord-Trøndelag, Ho som her er saman med tvillingsøster Torill, fekk dessverre ikkje like god utteljing under baneskytinga.  

Sport

Det var målet då Anita gjorde unna dei siste førebuingane i den heksegryta som landsskyttarstemnet-arenaen i Stjørdal er i desse dagar. Hovdebygda og Ørsta-skyttaren har vore gjennom denne prosedyren nokre gonger etter at ho og tvillingsøster Torill debuterte i denne settingen som rekruttar så tidleg som i 1997. Dei var berre 12 år gamle denne gangen. Men hadde allereie bevist på lokale stemne at dei var gode til å handtere geværet ,sjølv om dei var unge.