Frå silo til luksusvegg

– Det er som å gå frå ei verd til ei anna. Klatre- siloen i Volda har gjort si teneste. No gler vi oss til å ta i bruk Ørsta-hallen.

Eit lite gløs: Ein tur innom for å sjå på den nye klatreveggen som opnar saman med resten av nye Ørstahallen. 15 meter rett til vers, og med fleire ulike soner for klatring. Gjengen i klatreklubben kan nesten ikkje vente. F.v. Sindre Dimmen, Fred Somby, Øystein Dahl og Stig Petter Driveklepp. 

Det vert berre så utruleg bra. Vi har tru på at klubben vil blomstre skikkeleg når vi kjem på plass i Ørsta

Øystein Dahl
reportasje

Øystein Dahl, Stig Petter Driveklepp og Trygve Hamre frå Sunnmørsk klatreklubb tek nokre siste klatretak i klatresiloen i Volda. Sidan 1995 har siloen, som ligg strategisk plassert midt mellom Høgskulen i Volda og Øyra skule, fungert som klatrehall for dei klatreglade.