Livreddande julegåve frå Norgeshus Din Bolig til Ørsta brann og redning

– Dette kan redde liv

– Utan eit varmesøkande kamera kan det ta både 15 og 30 minutt før vi kan lokalisere ein sakna person. Med kamera kan det vere gjort på eit par minutt. Dette kan redde liv.

Test: Roar Eiken (i midten) frå Norgeshus Din Bolig AS var invitert til branstasjonen av brannsjef Thomas Winther Leira (t.v.) og leiar for beredskap, Kurt Kristiansen (t.h.), for å teste ut julegåva. Det varmesøkande kameraet kan redde liv, seier dei nøgde brannmennene. 

Det er berre fantasien som set grenser for kva vi kan bruke dette kameraet ti

Nyheiter

Brannsjef Thomas Winther Leira har vanskar med å skjule si begeistring over Ørsta brann og redning sitt nyaste medlem, eit varmesøkande kamera. Det vart gitt i julegåve frå Norgeshus Din Bolig ved Roar Eiken.