23 «bryggeri» tok del på bryggarmeisterskapen i Ørsta

– Øl kan lagast like godt heime som på fabrikkane

– Alle kan klare å lage eit godt øl, det er ikkje vanskeleg!

ØL: Denne gjengen storkosa seg med ølsmaking og meinte at bryggarmeisterskapen var eit godt tiltak for bygda. Frå venstre Even Bjørke, Knut Eirik Gjervan, Christoffer Raisänen, Roy Vidar Bjørke, Olav Petter Homlong og Diederik de Crane.  Foto: Roy-Arne Folkestad

Bryggar- miljøet i Ørsta er veldig bra. Her osar det av kunnskap

Sivert Eikrem
Nyheiter

Reidar Hoem byr på ein kaffistout, eit mørkt øl med smak av kaffi som Hoem har produsert heime i Kvilestokken Kjellarbryggeri. Bjarte Flåskjer seier ikkje nei til å smake det seks prosent sterke heimeølet.