Sivert sårt sakna i Brann

Fotballfansen i Bergen meiner salet av Sivert Heltne Nilsen kan koste dei gullet

Voldingen Sivert Heltne Nilsen melde overgang til den danske klubben Horsens i sommar. 

Nyheiter

I går spelte Brann uavgjort mot Lillestrøm og førre held tapte dei mot Tromsø. Dermed gjekk bergenslaget glipp av to sjansar til å hale inn på Rosenborg.

Signaturen Doddo, som er ein profilert fotballskribent i Berges Tidende, saknar Sivert Heltne Nilsen. Voldingen vart seldt til Danmark i sommar. I si spalte i BT måndag skriv Doddo: "Den store forskjellen mellom vårens gode resultater, og høstens svingende prestasjoner heter Sivert Heltne Nilsen. Vi er mange som mente at Brann solgte sin viktigste spiller i sommer, og det viser seg at vi fikk rett. Savnet etter han er stort. Ja da, jeg vet, det er ingen vits å dvele ved det, han er borte, men jeg bare nevner det. Det var en vegg som falt ut da han dro til Danmark."  bt.no