Ekte viking-bryllaup i Bjørkedalen

– Dette er nok noko verken vi eller gjestane våre vil gløyme, seier Elisabeth og Rune Dalseth frå Ørsta, som gifta seg på vikingsvis i Bjørkedalen .

Brudepar: Elisabeth Leira Dalseth og Rune Dalseth vart ektefolk på vikingvis 25. august. Bileta frå bryllaupet har blitt ein internasjonal hit på nettet.   Foto: Foto : Patrick Aguilera

Nyheiter

Så spesielt var bryllaupet at paret har vekt internasjonal merksemd. Britiske Daily Mail har laga ein stor reportasje om det som i følge overskrifta er «Det første Vikingbryllupet på 1.000 år». Daily Mail

– Akkurat dette med at det er 1.000 år sidan nokon gifta seg under slike rammer stemmer ikkje heilt, men mykje merksemd har det blitt. Saka har nådd heile verda og er delt av 300.000 på nettet, seier Elisabeth Leira Dalseth.