Sommarpraten med Andreas Lindbæk

- Dei gode Urke-minna gav satsinga på kaihuset

Pubvert Andreas Lindbæk gløymer ikkje sommarane på Urke i barndommen.

  Foto: Roy-Arne Folkestad

Nyheiter

Kva er ein perfekt sommar for deg?

Ein perfekt sommar er å vere på Urke – i strålande ver. Ingenting er betre, og smekkfullt kaihus høyrer. For slik har det vore i sommar, og det er heilt suverent. Bernt Ole Stennes har laga til eit flott uteområde for oss, og gjort det mykje betre både for oss som arbeider her og ikkje minst gjestene våre.

Kvar går ferieturen?

Når sesongen er over her, reiser eg til Sør-Amerika. Eg er halve året i Uruguay. Det er mitt andre land. Maten og folket lokkar, og der er eit fint landskap. Temperaturen er perfekt, og så skadar det ikkje at kjærasten min bur der, Maria de Maria.