Hjørundfjorden vert sentral under Norwegian Travel Workshop

– Dette er ein unik sjanse

– Dei som kjem hit gler seg og dei skal vere dei beste Sunnmørs-ambassadørane når dei reiser herifrå.

Hjørundfjorden: Gjennom dei siste åra har reiselivssatsing i Hjørundfjorden gjort at mange har fått auga opp for kva fjorden og bygdene rundt har å tilby. I april neste år vil Hjørundfjorden spele ei sentral rolle under Norwegian Travel Workshop i Ålesund. Foto: Per Urke 

Nyheiter

Det seier reiselivssjef Tom Anker Skrede i Destinasjon Ålesund & Sunnmøre. Frå 1. til 5. april 2019 skal DÅS vere vertskap for Norwegian Travel Workshop. Arrangementet som vert omtala det største og viktigaste reiselivsarrangementet i Noreg. Det er Innovasjon Norge saman med DÅS som står bak arrangementet. 400 utanlandske turoperatørar kjem til Ålesund desse dagane for å kjøpe norske reiselivsprodukt.