Ny EP frå Pikekysz

– Vil lage musikk som betyr noko

Vokalist og låtskrivar Mariann Humberset tek Pikekysz-publikummet med ei veldig personleg og ærleg reise på EP-en «Game Change».

Ny musikk: Pikekysz gav i førre veke ut ein ny EP. Ørsta-bandet arbeider og med ny musikk, og i helga spelar dei konsert i Oslo. Foto: NEO  Foto: NEO

Publikummet vårt skal føle at dei er med på eit eventyr

Mariann Humberset
Kultur

– Eg gjekk gjennom ei veldig tung tid då eg skreiv desse songane. Namnet på EP-en kom på plass heilt på slutten, og for meg betyr den å endre måten eg har gjort ting, snakke om psykisk helse og korleis vi handterer ulike utfordringar, seier Humberset.

– I tillegg handlar det om at vi som band tok eit steg opp. Jarl Ringstad Krohn kom inn med mykje energi, kreativitet, personlegdom og ei songstemme til. Det gjer at vi er i ein heilt annan divisjon no, legg trommeslagar Nils Dragnes til.