Bluesen tek over Trandal på ny

– Betre førehandssal enn i fjor

Alt ligg til rette for at den ellevte utgåva av Trandalblues skal bli minneverdig, og arrangøren Bratt og Blått gler seg til å vise fram mellom andre The Welch Ledbetter Connection, Adam Douglas og Mike Andersen til Trandal-publikummet.

Klare for festival: Bratt og blått gler seg til den ellevte utgåva av Trandalblues i helga. F.v. Arne Moe, Terje Myklebust og Kyrre Grimstad.  Foto: Joachim Åsebø

Kultur

I fjor vart 10-årsjubileet til Trandalblues feira tre dagar til ende, og i år er det duka for ein ny folkefest i den vesle bygda mellom fjella i Hjørundfjorden. Tradisjonen tru vert Trandalblues arrangert den første helga i juli. I år er tilbake til todagarsfestival, men som tidlegare år er det eit sterkt program Bratt og Blått presenterer. Silo, Amund Maarud, Adam Douglas og Stacie Collins skal alle på scena fredag 6. juli og laurdag spelar The Red Rooster Blues Band, Reidar Larsen, Mike Andersen, The Welch Ledbetter Connection og Peer Gynt Band.

– Då vi starta Trandalblues sa at vi at dette var ein festival for musikarar, men dette har utvikla seg. Publikum får garantert topp kvalitet, og det vil alltid vere musikalske overraskingar både med kjende og ukjende namn. Lista for å få kome til Trandal og spele ligg høgt, og vi får hundrevis av førespurnader frå band og artistar, både norske og utanlandske, seier Arne Moe.