Framvising i dampskipekspedisjonen

Fransk barnefilm samla born og vaksne på kaia på Sæbø.

Barnefilmframvising: Rundt førti born og vaksne la turen inn Sæbø dampskipekspedisjon for å sjå fransk barnefilm. Foto: Privat  Foto: Erlend Walseth

Kultur

Hjørundfjord filmteater og Sæbø dampskipekspedisjon hadde sitt fyrste samarbeidsprosjekt på kaia på Sæbø. I det gamle kommunehuset vart dei to franske barnefilmane Den raude ballongen og Den kvite hesten vist som gratisframsyning. Ca 40 frammøtte, både born og vaksne, fekk nyte to vakre kortfilmar, men også gratis kaffi og heimelaga is i dei stemingsfulle lokala i Sæbø sentrum.

Både filmklubben og dampskipsekspedisjonen er trivseltiltak som skal bidra til heilårssamfunnet Sæbø, og som ønsker ørstingar og voldingar som vil ta turen til Sæbø for kulturopplevingar hjarteleg velkomne.