"Ei personleg ønskeliste om ny Hovden skule og rulleskiløype"

Møt Dag Jarle Aa i God dag-praten.

  Foto: Joachim Åsebø

For abonnentar

Korleis er kvardagen din?

Den startar rolegare enn før no når jentene er blitt store. Som i alle jobbar eg har hatt, er heldig og har kjekke og dyktige kollegaer som eg møter kvar morgon, no i Ørsta kommune. Om ettermiddagane er det som regel ei fotball- eller langrennstrening som skal rekkast etter lekser.

Kva aktuelle saker opptar deg for tida?

På denne tida av året er eg mest oppteken av vêrmeldinga, webkameraet ved Ørsta skisenter og skisporet.no for å sjå om det er skiføre på Bondalseidet. Det har det stort sett vore til no i år og Ørsta skisenter fortener skryt for arbeidet dei har lagt ned med å lage gode løyper til glede for alle i Ørsta til no denne sesongen.