Sommarpraten med Line Wiik Bjerknes:

«Det vil knyte sentrum enda tettar saman, og eg trur det vil smitte over til at det også vert meir liv i gågata»

  Foto: Privat

For abonnentar

Kva er ein perfekt sommar for deg?

Å få vere i lag med familien. Nyte fridagar, og gjerne reise til nye stader både i inn- og utland. Men eg set også stor pris på å få gå i fjellet her heime, for er det sol og fint ver, så er det ingen ting som er kjekkare enn å klatre opp på ein fjelltopp, og få nyte den fantastiske naturen vi har rundt oss. Vi bur i ein flott kommune med mange unike turmål.

Kvar går ferieturen?

I år har vi allereie vore ei veke på Kreta. Seinare vert det ein tur til Bergen for å besøke eine sonen vår, Joakim, som studerer og jobbar der i sommar. Vi har også planar om å gå litt i fjellet, og Trolltunga og Preikestolen er turmål vi har lyst å besøke.