Barnefilmframvising: Rundt førti born og vaksne la turen inn Sæbø dampskipekspedisjon for å sjå fransk barnefilm. Foto: Privat
(Foto: Erlend Walseth)

Barnefilmframvising: Rundt førti born og vaksne la turen inn Sæbø dampskipekspedisjon for å sjå fransk barnefilm. Foto: Privat Foto: Erlend Walseth

Framvising i dampskipekspedisjonen

Fransk barnefilm samla born og vaksne på kaia på Sæbø.

Hjørundfjord filmteater og Sæbø dampskipekspedisjon hadde sitt fyrste samarbeidsprosjekt på kaia på Sæbø. I det gamle kommunehuset vart dei to franske barnefilmane Den raude ballongen og Den kvite hesten vist som gratisframsyning. Ca 40 frammøtte, både born og vaksne, fekk nyte to vakre kortfilmar, men også gratis kaffi og heimelaga is i dei stemingsfulle lokala i Sæbø sentrum.

Både filmklubben og dampskipsekspedisjonen er trivseltiltak som skal bidra til heilårssamfunnet Sæbø, og som ønsker ørstingar og voldingar som vil ta turen til Sæbø for kulturopplevingar hjarteleg velkomne.

Meir å lese på Møre-Nytt:
Dette vert lest no:

Drukningsulykka i Volda

- Dette må ikkje skje igjen

- To gongar er to gongar for mykje, seier Peter Hasfjord Bjørneset. Ungdomspolitikaren var ein av dei som var vitne til drukningsulykka ved Rotevatnet onsdag kveld.

Rotevatnet i Volda

Same ulykke for andre gong

Ein bevisstlaus mann vart henta opp av Rotevetnet i kveld. Ulykka er nesten identisk med ei hending i fjor.

Gullår for fiskebåtane «Granit» og «Sæbjørn»

Vartdal-båten «Sæbjørn» og den tidlegare Vartdal-båten «Granit» gjorde det godt i fjor.

Mann i ulykke i Rotevatnet

Politiet melder at ein mann er henta opp frå Rotevatnet.

I Ørsta og Volda

Villeiande infoskilt

Informasjonsskilta som skal helse folk velkomne til Ørsta og Volda er utdaterte. Mellom anna er verken Eiksundsambandet eller Kvivsvegen på kartet.

- I barndomen skein sola på sætra kvar dag

Audun Ellingsen er gjest i sommarpraten.

Godt opptak for Høgskulen i Volda

1.442 søkjarar har fått tilbod.

Volda Golfklubb

Deltek i NM

Volda GK skal delta i Lag NM i Stavanger 21. til 23. juli. Fire medlemer reiser nedover for å representere klubben. Det er første gong den lokale klubben stiller lag.

Kommunen må handsame Sætre-saka på nytt

Ørsta kommune må handsame konsesjonssaka til Endre Sætre på Sætre i Hjørundfjorden på nytt. Det har Fylkesmannen i Møre og Romsdal bestemt.