Barnefilmframvising: Rundt førti born og vaksne la turen inn Sæbø dampskipekspedisjon for å sjå fransk barnefilm. Foto: Privat
            (Foto: Erlend Walseth)

Barnefilmframvising: Rundt førti born og vaksne la turen inn Sæbø dampskipekspedisjon for å sjå fransk barnefilm. Foto: PrivatFoto: Erlend Walseth

Framvising i dampskipekspedisjonen

Fransk barnefilm samla born og vaksne på kaia på Sæbø.

Hjørundfjord filmteater og Sæbø dampskipekspedisjon hadde sitt fyrste samarbeidsprosjekt på kaia på Sæbø. I det gamle kommunehuset vart dei to franske barnefilmane Den raude ballongen og Den kvite hesten vist som gratisframsyning. Ca 40 frammøtte, både born og vaksne, fekk nyte to vakre kortfilmar, men også gratis kaffi og heimelaga is i dei stemingsfulle lokala i Sæbø sentrum.

Både filmklubben og dampskipsekspedisjonen er trivseltiltak som skal bidra til heilårssamfunnet Sæbø, og som ønsker ørstingar og voldingar som vil ta turen til Sæbø for kulturopplevingar hjarteleg velkomne.

Meir å lese på Møre-Nytt:
Dette vert lest no:

Sokneprestane svarar Hans Reite

- I våre auge forkludrar Reite den heilt grunnleggande kristne tanken om at menneska er skapte i Guds bilete, sjølvsagt heilt uavhengig av til dømes seksuell legning.

Black Friday

Økonomen Thomas sparte 11.500

- Men gå ikkje inn og dra kredittkortet blindt

Må kutte 300-450 millionar

Dramatisk situasjon for sjukehusa i fylket.

Hans Reite og homofili

Homo-aksjon mot Nytt Livs senter

- Dei skal ikkje buse fram slik, seier Hans Reite.

Porsekjellaren er tilbake

Gjenopning av klassisk utestad

Håper på gangveg til Vatne

– For ti år sidan byrja eg å sykle frå Vatne til Ørsta. På desse ti åra har trafikken auka mykje. No vert eg engsteleg av å sykle denne strekninga.